ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΤΗΣ ΕΟ ΤΖΟΥΝΤΟ

Αρχαιρεσίες στον σύλλογο Βετεράνων της ΕΟ Τζούντο

09.06.2015, 13:06 | Το πρώτο ΔΣ του συλλόγου Βετεράνων Τζούντο που ανήκει στους κόλπους της ομοσπονδία εκλέχτηκε το περασμένο Σάββατο (6/6), μετά από αρχαιρεσίες που έγιναν σε ντότζο της...

Νέας Σμύρνης.

Η συνάντηση των παλιών, που συγκροτούν το σωματείο «Οι αρχές του Τζούντο - Χρήστος Παπαηλιόπουλος», έγινε μέσα σε ευχάριστο κλίμα και πριν τη διαδικασία εκλογών δεν έχασαν την ευκαιρία να βάλουν τζουντόγκι και να προπονηθούν.

«Έγινε παραδοσιακή προπόνηση, με ανάλυση τεχνικών, υπό την καθοδήγηση του δάσκαλου Δημήτρη Μαρτάκη», μας είπε ο Γιώργος Πασχάλης, δάσκαλος του ATHENS DOJO.

Ακολούθησε η εκλογή του πρώτου διοικητικού συμβουλίου, μετά την επίσημη αναγνώριση του συλλόγου από το Πρωτοδικείο, και το ΔΣ συγκροτήθηκε σε Σώμα ως εξής:

Πρόεδρος: Δημήτρης Μαρτάκης
Γεν. γραμματέας: Γιώργος Πασχάλης
Ταμίας: Δημήτρης Μητρόπουλος
Μέλη: Πάρης ΚουτσούκηςΝίκος ΧεκίμογλουΕλένη ΠάτσιουΚώσταςΕυσταθόπουλος

Ακολούθως, μετά από πρόταση του κ. Μαρτάκη, ανακηρύχθηκαν ομόφωνα στη θέση του επίτιμου προέδρου ο σημαντικός πρωτεργάτης του ελληνικού τζούντο Γιάννης Βερώνης και στη θέση του επίτιμου μέλους ο παλιός ταμίας της ΕΟΦΤ και έφορος του ΑΝΟΓ,Πάνος Παπαδάκης.

«Κατά τη συνάντηση ακούστηκαν από τα μέλη του συλλόγου πολλές και ενδιαφέρουσες προτάσεις για μελλοντικές δραστηριότητες με πολλαπλό χαρακτήρα. Θα ακολουθήσει πρόγραμμα δραστηριοτήτων το οποίο θα ανακοινωθεί στο site, το οποίο δημιουργείται», τόνισε ο κ. Πασχάλης, ενώ ο κ. Μαρτάκης είπε: «Με στόχο την προώθηση των αρχών του τζούντο είμαστε ανοιχτοί προς κάθε κατεύθυνση για αρμονική συνύπαρξη, με πρόθεση το "ΕΜΕΙΣ" έναντι του εγώ…».

https://www.samurai24.gr/portal/judo/2192-arxairesies-ston-syllogo-veteranon-tis-eo-tzoynto